Smålodsvej 18, Benløse, 4100 Ringsted, 4100 Ringsted

Klassisk smuk villa i Benløse

Denne smukke villa er opført i 1912 med ombygning 1997. Den flotte hvide facade og det røde tegltag, står pænt og velholdt, og huset er da også indvendigt blevet moderniseret med nyt køkken og nyt bad i 2006.
Boligen ligger i Benløse, i kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, motorvejstilkørslen samt cykelafstand til Ringsteds hyggelige bymidte.

Huset rummer 111 kvm boligareal fordelt på 2 etager. I stueplan, der udgør 68 kvm træder man ind i husets entre, herfra er der trappe til 1. sal samt fordelingsgang. 2 lyse stuer med franske glasdøre, samt adgang til køkken/alrum med god spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til terrasse/have. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med badekar, bruseniche, toilet og vask. I hele stueetagen er der gulvvarme.
1. salen rummer en repos samt 2 gode værelser med skabe.

Grunden er på 701 kvm, forhaven er pæn og præsentabel, med flisebelagt indkørsel. Og baghaven er med et hyggeligt gårdmiljø, terrasser, smukke buske og træer, samt græsplæne og god hækbeplantning. En solrig have, lukket af og hvor du kan sidde ugenert.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.