Vedde Byvej 19, Vedde, 4295 Stenlille

Præsentabel og delvis moderniseret 1½-plans villa beliggende i Vedde stationsby på Sydvestsjælland med togforbindelse til Slagelse og Tølløse.

Villa er opført 1919 og er moderniseret med gråpudset ydermur, sort eternittag og hvide Danebros vinduer. Villaen er indvendigt delvis nymalet i lyse farver. Smukke trægulve og stukloft i hele stueetagen. Ejendommen indeholder 145 etagemeter beboelse fordelt på entre med trappe til 1.sal. Stor opholdsstue med brændeovn og åben adgang til stor spisestue i hele husets bredde, herfra åben adgang til karnap med terrassedør, samt åben adgang til køkken med alt i hvidevarer og adgang til bagentre med gæstetoilet og nedgang til 100 m2 lavloftet kælder med bl.a. vaskerum og fyrrum med ca. 10 år gl. pillefyr med ca. 3 år gl. snegl.
1.sal: Soveværelse og et tilstødende mindre værelse kan sammenlægges til stort dejligt soveværelse med udgang til altan. Derudover forefindes et stort og et lille værelse, samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
Overdækket indkørsel med port og adgang til 30 m2 bagbygning med kontor/stort værelse. Muret garage og stor carport. Stor regulær grund på over 1.200 m2 med græsplæne og stor swimmingpool.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.