Skibsbyggervej 17, 2660 Brøndby Strand

OMRÅDET
Tilbagetrukket, naturskønt og med grund ned til Holmesø, i første række finder du denne skønne ejendom.
Brøndby Strand centrum, der ligger kun få minutters kørsel væk, har et rigt handelsliv med gode indkøbsmuligheder, og fra den nærliggende Brøndby Strand station kan du komme til Hovedbanegården på blot 17 minutter med s-tog. Lystbådehavnen og den meget smukke Brøndby Strand Strandpark med én af Sydkystens bedste badestrande indenfor gåafstand, er blot lidt af det området her har at byde på.
BOLIGEN:
En rummelig og lys familievilla opført i gule mursten og med hele 162 kvm bolig i et plan. En entre/fordelingsgang leder vejen til 2 pæne badeværelser, med henholdsvis bruseniche og badekar. Derudover 2 rigtig gode værelser med indbyggede skabe, samt et stort værelse der tidligere har været 2 og således også nemt kan opdeles igen. Ældre men velholdt køkken med spiseplads og adgang til grovkøkken/bryggers. Fra køkkenet er der direkte adgang til spisestue/værelse, alt efter behov. Stor opholdsstue med direkte adgang til udestuen. Fra begge rum, har du en billedskøn udsigt til haven og ikke mindst Holmesø.
Huset opvarmes med naturgasfyr og brændeovn.
GRUNDEN:
Grunden er på 1.107 kvm. Smukt anlagt med diverse bede og terrasser. Man har tænkt udsigten ind, således man kan nyde naturen og vandet, i haven såvel som inde fra huset. Der er også en hyggelig lille bænk, hvorfra man kan nyde en kop kaffe og kigge udover vandet. Grunden er fint hegnet ind og meget privat. Carport med flisebelægninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.