Gærdesangervej 6, St. Kongsmark Strand, 4200 Slagelse

Sommerferien reddet – nu kan nøglerne til dette skønne sommerhus nemlig blive jeres. Her på Gærdesangervej 6 vil I få en misundelsesværdig beliggenhed med naturskønne områder lige for enden af vejen og blot fem minutter på gåben til havet. Lidt nord for sommerhusområdet her ved Store Kongsmark ligger Stillinge Strand indenfor cykelafstand, og her finder I både indkøb, spisesteder samt iskiosker ved den dejlige, børnevenlige strand. Her kan mange af sommerens solskinstimer altså bruges, og derudover har I blot 15 kilometer til Slagelse centrum fra adressen.

Ejendommen er beliggende midt på en stikvej i et roligt sommerhuskvarter, og her ånder alt fred og idyl. Det samme gør sig gældende på den 800 kvadratmeter store grund, der ligger forholdsvist ugeneret med hegn og buske omkring have og terrasse. Den store, sydvendte træterrasse er hævet og flugter sig rundt om halvdelen af huset – her kan mange timer bruges med benene oppe på liggestolen, og vi tør oven i købet næsten love solskinsgaranti. Desuden får I en flot, grøn græsplæne, carport og udhus.

Huset er kloakeret og står flot med et nyere tag samt ovenlysvindue over køkkenet. Inden døre får I en familieideel planløsning med tre værelser, hvoraf det ene har køjeseng og de to andre har plads til dobbeltsenge. Derudover får I en rummelig entré, hvorfra I træder ind på badeværelset, der er opført i en klassisk stil med hvide fliser og separat brusekabine. Det rummelige køkken prydes af flotte trægulve samt træbeklædning på væg og loft, og her får I altså en autentisk sommerhusstil i det skønne samlingsrum. I køkkenet står desuden husets brændeovn, som også sender varme ud i den store dagligstue, der får har et smukt lysindfald fra de store terrassevinduer.

I får altså et dejligt sommerhus med en god rumfordeling og en misundelsesværdig terrasse. Her er mulighed for hurtig overtagelse - velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.