Tjørnevej 13, 4100 Ringsted

Her kan du bo næsten gratis

Dobbelthus hvor villa med kælder er ledig for køber

Dette tofamilieshus er en god investeringsejendom - uanset om du vil bo her selv eller udleje begge boliger. Ejendommen er ideel til omvendt forældrekøb, da den ene bolig er indrettet som ældre-/handicapvenlig bolig. Hjørneejendommen Tjørnevej 13/Søndervang 19 var oprindelig Brugsforening, hvor brugsuddeleren havde butik og bolig dør om dør. I dag er der to rummelige boliger, som altid har været fuldt udlejet. De opvarmes med naturgas og har naturligvis separate målere.


Rødstensvilla på Tjørnevej er ledig for køber

Den klassiske rødstensvilla indeholder stort køkkenalrum/stue med flot lysindfald fra tre sider og udgang til afskærmet terrasse og have. Foruden stuen er der tre gode værelser fordelt på boligens 97 m², pænt flisebadeværelse og god entré med garderobe. Fra entré og trappe i gården er der nedgang til den 92 m² store kælder, som er høj og tør med fem gode rum til hobbyaktiviteter og vasketøj


Ældrevenlig bolig ud til Søndervang

Såvel hovedindgangen som udgangen til gården er niveaufri, og boligen er dermed meget velegnet som ældre- eller handicapbolig. Der er brede døråbninger og trinløs overgang i alle boligens rum, inklusive køkken og bad. Boligens 142 m² fordeler sig på entré, køkkenalrum, bad, stue og to store lyse værelser. Stuen vender mod syd og har udgang til opholdsplads i gården og haven. Det store flisebadeværelse har gulvvarme. Boligen er p.t. udlejet til 10.000 kr. pr. md. + forbrug.


Billige kvadratmeter og stor grund

Der er 239 m² bolig har en kvadratmeterpris på 12.531 kr. pr. m². Hvis kælderens 92 m² medtages til en faktor 40 %, svarer det til et vægtet areal på 276 m², og prisen er så kun 10.850 kr. pr. m². Den 1.057 m² store grund har asfalteret gårdsplads, garage til to biler og store græsplæner. Masser af muligheder for at indrette hyggelige opholdspladser, køkkenhave mv., hvis det ønskes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.