Torpetvej 115, 4100 Ringsted

Nøglefærdig ejendom med fantastisk udsigt

Murermesterbygget Skagenshus beliggende lige uden for Ringsted by og med fantastisk udsigt til Ringsted by og Ringsted Å dal.
Indeholder: bryggers med god skabsplads, åbent HTH køkken/alrum med glasdøre til stuen - her er der mulighed for etablering af ekstra værelse. Entre med trappe til 1 salen, badeværelse med brus.
Der er massive Junkers ege plankegulv i stue og køkken-alrum, granitgulve i entre, bryggers, bad og toilet. Trappe til 1. sal i massiv eg.
På 1. sal er der 2 værelser med ege plankegulve og 2 værelser med lækre lyse tæpper og en stor anvendelig repos.
Der er gulvvarme i hele stueetagen og radiatorer på 1. sal, ejendommen opvarmes med oliefyr. Alt varme styres af Danfoss Living via centralt placeret Link skærm og kan også styres via app. Meget lavt energiforbrug.
Stor lukket have, mod vest er der en velanlagt terrasse og to store gamle valnødde træer. Mod øst er der en lille terrasse til morgenkaffen. Haven er anlagt så den kun kræver få timers arbejde om ugen.
Carport og udhus.
Beliggende på mindre vej lige uden for Ringsted by. Nær åen og oplevelsesstien, kort afstand til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, Outlet, indkøbscentret Ringstedet, gode pendler muligheder med stationen tæt på, med gode tog- og busforbindelser, motorvejsnet. Med den nye bane er du på Københavns Hovedbanegård på ca. 30 min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.