Benløse By 20, Benløse, 4100 Ringsted

212 m2 bolig og 47 m2 separat erhvervsbygning

Rolig landsbyidyl - tæt på alt
Det bliver næsten ikke mere idyllisk. En velbevaret stråtækt, men moderne bolig over for kirken og gadekæret i landsbyen Gl. Benløse. Ikke langt ude på landet, men i tilpas afstand fra skole, indkøb, Ringsted by og motorvejen. Her er masser af plads til den børnerige familie eller til dem, der vil drive erhverv fra hjemmet eller har en pladskrævende hobby. Huset knejser på en bakke, hvortil man kører op ad den buede indkørsel i bedste godsejerstil.
Bevaringsværdig hovedbygning
Hovedhuset fra 1877 er et af Benløses ældste huse og har bl.a. huset landsbyens første degneskole. Huset har bevaret sit udtryk, men er gennemgribende renoveret. De gamle bindingsværksmure er erstattet af fuldmurede, velisolerede mure, og indvendigt finder du en helt tidssvarende bolig med alle moderne bekvemmeligheder. Stort køkkenalrum med SMEG gaskomfur og amerikanerkøleskab med isterningmaskine, hyggelig stue med brændeovn, lille badeværelse og et godt værelse.
Østfløj med altan
Den østlige længe er i to plan og bygget i 1988. Den indeholder et stort badeværelse med kar og vaskeafdeling og et stort værelse, der let kan opdeles i to. Fra den brede mellemgang fører trappen op til 1. salen med en stor stue med udgang til en stor sydvendt altan med den smukkeste udsigt til kirken.
Anneks i baghaven
Annekset på 67 m2 er bygget i 1994 og indeholder et udhus på 17 m2 fra 1970. Tilbygningen på 47 m2 er indrettet med to kontorer og et arkivrum, og har mange anvendelsesmuligheder. På taget ligger et solcelleanlæg, der forsyner hele ejendommen med el.
Billig opvarmning
Ejendommen er opvarmet med el via varmepumper og radiatorer, og der er gulvvarme i begge badeværelser. Solcelleanlægget kører på såkaldt gammel ordning, der giver en fordelagtig elpris. Brændeovnen supplerer med lidt ekstra varme og hygge. Gode materialer
Ejendommen er bygget med gode materialer og er særdeles velholdt. Gulve er i parket af massiv birk lagt i sildebensmønster, marmor i badeværelser, vinylfliser i køkken og tæppefliser i værelse og på 1. sal. Vinduer og døre har termoglas og er i træ/alu. Tilstandsrapporten har få fejl, som alle er udbedret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.