Hybenvej 7B, 4100 Ringsted

Moderniseret halvt dobbelthus med have og nyt tag

Velkommen på Hybenvej og denne dejlige bolig som ligger i naturskønne omgivelser i et roligt parcelhuskvarter. Her har du det meste indenfor behagelig afstand - skole, stationen, men også skønne gåture i den smukke natur. Der er masser af børnefamilier i området og indkøb klares nemt i det nærliggende supermarked eller hos den lokale bager. Det er samtidig meget nemt at komme til motorvejen mod KBH/Odense.

Huset byder på 95 kvm boligareal: Indgang til entré/bryggers med god mulighed for opbevaring. Lækkert badeværelse fra 2017 med bruseniche. Dejlig lys opholdsstue i delvis åben forbindelse med køkkenet. Et nyere køkken fra 2020 med god skabsplads og udgang til baghaven/terrasse. Fra stuen er der adgang til børneværelse samt soveværelse - men også udgang til den store træterrasse.
Huset opvarmes med fjernvarme og varmepumpen er derfor blot et supplement (fra tidligere el-opvarmning) Den kan således nemt fjernes hvis man ikke er interesseret i at benytte den. Sælger har et årligt opvarmningsforbrug på anslået 8.000 kr årligt. Der er indlagt Fibernet. Sælger har (vil) endvidere skiftet taget.

Til ejendommen hører endvidere en god flisebelagt indkørsel, stort udhus med rigtig god opbevaringsplads samt gennemgang til haven. Dejlig stor solrig træterrasse i forhaven samt en hyggelig flisebelagt terrasse i baghaven med græsplæne, gyngestativ og drivhus.

Sælger ønsker at flytte fra huset da pladsen er blevet for trang, men de elsker omgivelserne, naboerne og sammenholdet på vejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.