Danneskiold-Samsøes Allé 36, 2. tv., 1434 København K

Lys 3V andelslejlighed på Holmen med flot udsigt.

Blot 5 minutters gang fra Nyhavn, Christianshavn, Operaen mv. Hele området emmer af liv, kultur og gastronomi for enhver smag. Tæt på byens pulserende liv men alligevel i rolige omgivelser.

Fra lejlighedens store lyse stue/spisekøkken er der både mod syd og vest en skøn udsigt til Københavns Havn og kanaler. På den vestvendte altan kan eftermiddags/aftensolen nydes. Fra de to værelser mod øst er der udsigt til grønne arealer. I lejligheden er der desuden en entre samt et brusebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen har elevator, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i den tilhørende parkeringskælder. Der er brugsret til et kælderrum.

Andelsforeningen er utroligt veldrevet og har en rigtig god økonomi. Som andelshaver har man adgang til en række faciliteter bl.a. i form af et gæstehus med festrum, gæsteværelser, værksted og vaskerum. Her er et fantastisk godt socialliv med bl.a. madklubber, petanqueklub og et bådlaug, hvor man som medlem kan låne kajakker og få adgang til at leje en bådplads.

Bemærk:
Det er besluttet, at der ikke betales boligafgift i december måned, og i år ekstraordinært heller ikke i juni. Dette er indregnet i boligafgiften, som er gennemsnitlig over 12 mdr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.