Holmbladsgade 111C, 4. MF., 2300 København S

Tagterrasse med Amagers bedste udsigt?

Fantastisk penthouselejlighed i 2 plan med stor tagterrasse.

Fra den ca. 50 kvm. store tagterrasse er der en betagende 270 grader udsigt til bl.a. Øresund, Kløvermarken samt områdets skyline. Samtidigt er man så højt oppe, at man stort set er ugenert, når man færdes på terrassen og i køkken alrummet. Lejligheden ligger i en fin ældre industriejendom, som er ombygget i 2014. Den har dog bevaret sit oprindelige præg både ude og inde, og lejligheden har således et råt look med højt til loftet. Ren New Yorker stil.

Hjertet i lejligheden er ubetinget det store køkken alrum på 5.sal, hvorfra der er en fantastisk udsigt, og via 2 store skydedøre, mod henholdsvis øst og syd, udgang til tagterrassen. På 4. sal er der en åben stue, stort soveværelse med stor skabsvæg, mindre værelse,
brusebadeværelse med vaskesøjle, stor entre/trappeafd. samt et depotrum. Fra stuen og de 2 værelser er der ligeledes en flot udsigt.

Lejligheden ligger nær Christianshavn, Amager Strandpark og Sundby Havn. Indkøbs mulighederne er mangfoldige med Amager Centret og Amagerbrogade inden for gåafstand. Det samme gælder metroen.

Absolut en liebhaverlejlighed, som bør opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.