Bernstorffsvej 13, 2900 Hellerup

Smuk, total istandsat villa.

Alt i denne charmerende og atmosfærefyldte villa fra 1917 er inden for de sidste år istandsat med stort blik for detaljerne og derfor lige til at flytte ind i. Her er masser af plads til den store familie, og til evt. overnattende gæster. Haven, som er lukket mod vejen, er hyggelig og nem at holde.

Den gennemgribende istandsættelse indeholder bl.a.: Nyt køkken, 2 nye badeværelser med gulvvarme, ny sildebens parketgulve i massiv eg, nyt tag i sort tegl, efterisolering, nye kviste, udnyttelse af loft, nye træterrasser, ny belægning foran hus mv. Kælderen er et kapitel for sig. Her er der gravet ud, så der blevet højt til loftet, efterfunderet samt lavet gulvvarme overalt. Der er vinduer i alle rum undtaget badeværelse og viktualierum.

Villaen indeholder:
Stueetage: Stor stue/spisestue, mindre stue (herreværelse), køkken, isoleret havestue, gæstetoilet, entre og gang.

Første sal: Forældresoveværelse med udgang til overdækket sydvendt altan, 2 børneværelser med kviste og udsigt til haven, brusebadeværelse samt gang/repos.

Loftsrum: Stor lyst værelse.

Kælder: Stort rum med masser af anvendelsesmuligheder, stor værelsesagtigt rum, vaskekælder/brygger samt fordelingsrum. Disse 4 rum har alle vinduer. Desuden brusebadeværelse og viktualierum.

Der er i haven et meget stor redskabsrum og mod vejen en garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.