Sommerfugledalen 5, 3390 Hundested

Stor dejlig villa med sommerhusstatus, skønt beliggende i det attraktive og naturskønne område Sølager ved Roskilde fjord. Her finder du en smuk og varieret natur, med strand, skove og marker. Der er kun få hundrede meter til Roskilde fjord, hvor der er gode muligheder for at sejle kajak, kite- og windsurfe mv. Kun 2 km. væk ligger det hyggelige lille fiskerleje i Lynæs, og lidt længere væk ligger den store og livlige havn i Hundested med lystbåde, fiskerbåde, færge og hyggelige restauranter, cafeer, brugskunst, livemusik mv. Der kun 50 min. kørsel til København, som også kan nås med tog fra Hundsted.

Huset er helårsisoleret, og derfor en oplagt bolig for pensionister, som ønsker at nyde den tredje alder i naturskønne omgivelser, eller udenlandsdanskere som vil nyde længere ophold i Danmark uanset årstid. Det er løbende blevet vedligeholdt, og er derfor i meget flot stand.

I stueetagen findes åbent køkken/spisestue, lille stue/værelse, soveværelse, bryggers med vaskemaskine, badeværelse med brus, samt entre med skabe. På 1. sal er der en stor hyggelig stue med brændeovn, og udgang til altan hvorfra der er kig til fjorden udover nabolagets trækroner. Desuden er der et stort værelse. Der er på grunden også et redskabsskur.

Haven er hyggelig og fuldstændig ugenert og der er flere forskellige terrasser på grunden, så der er altid mulighed for sol og/eller læ.

Der er på nabogrunden beliggende på Guldsmedebakken lyst en deklaration, som giver ejeren af Sommerfugledalen 5 ret til at køre op tll huset fra Guldsmedebakken 8, og parkere tæt ved huset.

For fremvisning ring: 2163 9313

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.