Hurtigt og meget billigt

Vi har været super tilfredse over at vælge Nextliving til at sælge vores Musikanterhus i Tranekær på Langeland. Så dejligt med professionelle piger, der har forstand på at tage gode foto og markedsføre det på Facebook . Hurtigt og meget billigt. Det kan jeg lide, hej FruGrøn.dk fra Sorø 

Klart et 10 tal fra mig!

Jeg har lige solgt min lejlighed igennem next Living, som jeg fik anbefalet fra et hold venner. 
Og jeg må sige, jeg valgte ikke andre til at vurderer min lejlighed, da mødet med Maiken var en SÅ god oplevelse. 
Maiken fulgte salget fra start til slut, og har svaret på alle spørgsnål der måtte være undervejs.
Jeg kan kun anbefale next Living til alle, top professionelle og simpelthen så søde ��
Klart et 10 tal fra mig ��

Trygt og positivt salgsforløb

Vi har oplevet et meget trygt og positivt salgsforløb, hvor der hele tiden har været en god dialog og løbende kontakt. Vibeke og Henrik

Hos Peter er man bare i de bedste hænder!

Peter Westheimer får min allerbedste anbefaling i forbindelse med salget af min fars lejlighed i Skodsborg. Hurtigt salg til god pris. Stort engagement, entusiasme og fleksibilitet. Styr på papirarbejdet. Hos Peter er man bare i de bedste hænder! Anders Bruun  

Nextliving - det fungerede bare

Nextliving - Peter Westheimer har solgt min mors hus. Kun en uge efter at der var indgået aftale om at Peter skulle stå for salget, så var der afholdt åbent hus, køber fundet og salgsaftale var lavet. Alt er forløbet som det skulle og Peter har styr på tingene og har fulgt op på alt. Jeg giver Nextliving mine bedste anbefalinger.

Thorkild Steen Andersen

Det har været en rigtig god oplevelse som kun kan anbefales

Vi brugte Maiken og Camilla da vi skulle sælge vores hus. Det har været en rigtig god oplevelse som kun kan anbefales. God støtte, vejledning og kommunikation hele vejen igennem salget. Vi kan bedst beskrive Maiken og Camilla som imødekommende, dygtige og meget professionelle.
Venlig hilsen
Britt Andersen

Tak

Kære Maiken,
Du har været intet mindre end fantastisk igennem hele processen da vi skulle sælge vores hus! Kommunikationen har været i top, og du har ikke lade vente på svar når vi har haft spørgsmål.
Og derfor valgte vi også at du skulle være vores rådgiver, da vi købte vores nye hus.
Stor anbefaling fra os!
Vi ses når vi skal sælge igen.
Mvh Sanne

Yderst tilfreds med forløbet

Der foregår mange ting som man ikke kender til eller forstår i forbindelse med et hus salg, og da det ikke er hver dag man sælger bolig , opstår der usikkerhed og mange spørgsmål
Dem synes jeg at du har været meget god til at svare på, både må mail og når jeg har ringet har du været god til at komme med præcise svar.
Det har betydet meget for mig og det giver ro når man føler at mægler har 100% styr på det.

Søren Nielsen

Fantastisk professionel service

Maiken Engberg Dysted gav os en fantastisk og professionel service, hvor vi hele vejen igennem har følt os i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Maiken, også hvis i ønsker et hurtigt salg. Det tog kun en uge med vores hus.
Fiona Basset Burr

Meget positiv oplevelse

Kan klart anbefale Maiken fra Dysted og Fobian i Ringsted hvis du skal sælge hus/lejlighed. Vores hus blev solgt på under en mdr. og det hele var meget professionelt. Der var god kontakt både telefonisk og elektronisk gennem hele forløbet, og meget hurtig svar på eventuelle spørgsmål. Alle aftaler og budgetter blev overholdt. En meget positiv oplevelse og klart billigere end de andre vi havde ude.
Christina Mikkelsen

Salg af andelsbolig og sommerhus

Jeg har brugt Ejendomsmægler Camilla Fobian fra Next Living i Ringsted til at sælge 2 boliger.
Alt er gået hurtigt og helt efter bogen. Hun håndterede hele processen meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Next Living Dysted og Fobian i Ringsted.
De udfører det samme eller bedre stykke arbejde som andre mæglere, blot til det halve salær.
Heidi Larsen

Køb af hus gennem Next Living

Jeg er meget tilfreds med at have købt første hus med Maiken og Camilla som mægler.
De var nemme at få fat på, og var meget fleksible iforhold til at få booket en fremvisning, hvilket var rigtig godt for mig med en travl hverdag.
Hele købs processen var meget proffesionel, og der var ingen problemer med at at få indhentet dde oplysninger som min advokat og jeg forespurgte.
Alt i alt en god oplevelse som førstegangs køber, vil klart anbefale Maiken og Camilla til både sælgere og købere.
Christian Blynov

Vi har hele tiden følt os i trygge hænder

Salgsprocessen fra vi underskrev en kommisionsaftale og til salget er gennemført har været utrolig effektiv og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Uanset om det har været om dagen, aften eller i weekenden, så er der blevet fulgt op og Camilla har været rigtig god til at få ”enderne” til at nå sammen og dermed få en handel på plads. Stort set alt er foregået elektronisk og uden en masse fysiske møder, hvilket har passet os fint.
Gitte & Michael Carlsen