Om os

Vores vision er, at tilbyde vores kunder en personlig, nærværende, og top dedikeret  ejendomsmægler, hvilket vi finder afgørende for et vellykket salg og den gode kundeoplevelse. Hos os prioriterer vi dit valg af ejendomsmægler højt, og det vil derfor være den samme ejendomsmægler, der vil varetage dit salg fra salget starter op til din ejendom er solgt.
Det giver vores kunder tryghed, tillid, og nærvær.
Sammen har vi udviklet et stærkt brand, enkelthed, professionelt og lækkert – det er sådan vi ønsker at præsentere vores ejendomme.

Markedsføring

Langt hovedparten af boligsøgende i dag finder selv deres drømmebolig på internettet. Især på www.boligsiden.dk som er Danmarks langt mest besøgte boligportal med mere end 5. mill. besøgende hver måned, men også på www.boliga.dk mv.
Derfor gør vi os stor umage, for at din ejendom præsenteres bedst muligt på internettet. Vi ved at købere først og fremmest kigger på billeder, hvorfor vi naturligvis kun bruger de bedste boligfotografer, så din ejendom præsenteres bedst muligt. Udover billeder og plantegninger i høj kvalitet, kan vi tilbyde en lang række andre præsentationsformer såsom 360 grader videopræsentationer, dronefotos, drone videoer, virtuel indretning mv.
For at sikre en målrettet markedsføring af din bolig, benytter vi nogle meget effektive digitale markedsføringsværktøjer, hvor vi på Facebook, Instagram, tv2.dk, pol.dk, berlingske.dk, bt.dk, dba.dk m.fl., er i stand til at ramme potentielle købere meget nøjagtigt.  Det betyder, at du for få midler kommer ud til et stort antal relevante mulige købere. Dette giver erfaringsmæssigt rigtig gode resultater og et hurtigere salg.
Vi skræddersyr altid en effektiv markedsføringspakke i samarbejde med dig, som passer til lige præcis din ejendom.